Accommodatie aanmelden

Glamp Outdoor Camp Vliegveld Twente - Glamping Overijssel

Enschede, Nederland

  • Restaurant
  • Wifi (gratis)
Vanaf prijs per nacht ? 90,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Op Glamp Outdoor Camp Vliegveld Twente geniet je van een unieke belevenis tussen de munitiebunkers van een oude militaire basis! Verblijf hier in een unieke glamping accommodatie en ontdek glamping in Overijssel. Ideaal voor gezinnen maar ook zeker voor stellen en een vakantie met vrienden.

De accommodaties van Glamp Outdoor Camp Vliegveld Twente

De Bell tenten van Glamp Outdoor Camp Vliegveld Twente zijn er 3 verschillende uitvoeringen:

Bell Duo

Geschikt voor 4 personen met een een diameter van 5 m. Deze Bell tent is gecombineerd met een Pharaoh bijzettent met in iedere tent 2 eenpersoonsbedden. 

Bell Family

Geschikt voor 4 personen met een een diameter van 6 m. Binnen staan 4 losse bedden.

Big Bell

Geschikt voor 6 personen met een een diameter van 6 m. Deze tent is ook gecombineerd met een Pharaoh bijzettent.

De Bell tenten hebben geen eigen sanitair, deze vind je in het sanitairgebouw op de camping.

Awaji

De Awaji is een compacte maar heerlijke safaritent die op een vlonder staat. De Awaji heeft een unieke uitstraling en een kleine veranda. Gecombineerd met de Pharaoh bijzettent die uitgerust is met twee losse matrassen, is deze geschikt voor 4 personen. In de Awaji staan twee losse bedden. Je kunt er heerlijk buiten zitten op de ruime veranda met tafel en stoelen. Er is een kleine inventaris en een waterzak.

Air

De Air is een knusse en charmante tent die bij warme dagen aan twee kanten open te ritsen is. Deze glamping in Twente is geschikt voor 2 personen. De Air beschikt over een tafeltje met strandstoelen. In deze accommodatie ben je heerlijk buiten maar bij slecht weer is er ook genoeg ruimte binnen voor twee personen. De sanitaire voorzieningen vind je in het sanitairgebouw op de camping.

De faciliteiten van Glamp Outdoor Camp Vliegveld Twente

Glamp Outdoor Camp Vliegveld Twente is gelegen op een een oude militaire basis. Er is een Food & Drinks bar met verschillende foodtrucks, er hangt een echte festivalsfeer. De kinderen kunnen lekker spelen op het kampeerterrein en er zijn gave kids activiteiten. Je kunt er barbecuen of gezellig bij de vuurplaats zitten. Ook is er overal gratis Wifi beschikbaar.

De omgeving van Twente, Overijssel

Twente staat bekend om zijn uitgestrekte natuur. Er zijn talloze fiets- en wandelroutes langs pittoreske dorpjes, en echte oerbossen. Vanaf een camping in Twente kun je perfect authentieke kastelen en kerken bezoeken, of een dagje shoppen in het gemoedelijke Hengelo of bruisende Enschede.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen

Meer unieke accommodaties in deze regio