Accommodatie aanmelden
+0 Foto's

Krenzers Rhön - Pipowagens Hessen

Ehrenberg-Seiferts, Duitsland

  • Nederlandstalige eigenaar
  • Sauna
  • Ontbijtservice
Vanaf prijs per nacht ? 99,-
Bekijk website

Deel op social media

Uitgebreide omschrijving

Bij Krenzers Rhön beleeft het hele gezin een unieke vakantie. Breng de nacht door in een herderswagen in Hessen en ervaar het echte glamping gevoel.

De pipowagens van Krenzers Rhön

De pipowagens staan ​​midden in de boomgaard naast de Krenzers Rhön wijnpers. De auto's zijn zowel voor romantici als voor jonge of jong van hart avonturiers. Afhankelijk van het type zijn er 1-3 bedden in de glamping-accommodaties. Kaarsen en een zaklamp zorgen voor het nodige licht en comfort. In de zomer staan ​​er banken om comfortabel in de boomgaard te zitten. De toiletten en douches zijn aanwezig in het sanitairgebouw. Er is ook een heerlijk ontbijtbuffet in het Rhönschaf Hotel. Geniet van glamping in Duitsland in deze pipowagen!

De faciliteiten van Krenzers Rhön

Er is een buitengewone ervaring bij Krenzers Rhön: sauna in de pipowagen! De kachel wordt gestookt met hout uit het naburige bos. Na twee uur is het opgewarmd en bereikt de temperatuur 80-90 graden Celsius. Nu kom je helemaal tot rust! Krenzers rhön biedt ook veel verschillende activiteiten waaraan u kunt deelnemen. Ontdek bijvoorbeeld het appelwijnlandgoed en pers je eigen sapje.

De omgeving van Rhön, Hessen

Het Rhöngebied is ideaal voor wandelaars en natuurliefhebbers. Bewonder de Black or Red Moor en het basaltmeer in de regio. Daarnaast mag je de stad Fulda met de prachtige Michaelskirche of Schloss Fasanerie niet missen. Waterratten hebben de mogelijkheid om stoom af te blazen in het natuurlijke zwemmeer "Guckaisee", de zeven werelden - Therme & Spa Resort in Künzel, het recreatiebad Ulsterwelle of het buitenzwembad in woestijnaangelegenheden. Ook voor de kinderen is er in de regio veel te beleven. Ga bijvoorbeeld met het hele gezin naar het Löwenzahnpfad, het Rhön Raiders Park, de Wasserkuppe zomerrodelbanen, de Fulda Kinderacademie of het Gersfeld / Rhön Wildpark.

Getoonde prijs is gebaseerd op de prijs per nacht in het laagseizoen, op basis van een weekverblijf.

Bekijk de actuele prijzen en aanbiedingen
Wat is mijn reistijd?
Routebeschrijving

Meer unieke accommodaties in deze regio